Dagligliv / Dagsnyheter

På storbybesøk er en selfie selvsagt å vise frem på sosiae medier. Her fra Milano desember 2017.


Nala, ei golden retriever, trives på fjelltur. Her på en topp i Valdres, høstferien 2017.


Den palestinske menneskerettighetsaktivisten Bassem Eid er på Norgesbesøk.

For Vårt Land, juni 2017.


 

En mann som selger Danmarks svar på =Oslo, Hus Forbi:Hustorier fra gaden, tar seg tid til å mate ender i gågata en sen kveld i april 217.


Danial Sheikh har utviklet apper for muslimske trradisjoner og skikker. iBønn viser for eksempel bønnetider, hvilken moskè du kan reise til for å be. Du kan også sette på alarm som hjelper deg å huske bønnetidene. iFaste-appen er en ramadan-app som ineholder blant annet bønnetider, islamquiz og forslag til aktiviteter for hele familien.

For Vårt Land juni 2017.


Oslo august 2016.
Flere religiøse ledere besøkte St. Olavskirken i Oslo og biskop Bernt Eidsvig for å meddele sine kondolanser i forbindelse med prestedrapet i Frankrike.

På oppdrag for Vårt Land.

——————————————————————————————————————————————-

Oslo juli 2016.
Menigheten Pilgrimsfolket – the pilgrim church – hadde vekkelsesmøter i et telt på Youngstorget i Oslo.

På oppdrag for Vårt Land.

——————————————————————————————————————————————–

Rollag juli 2016.
Senterparti-politiker Per Olaf Lundteigen driver setra Myrefjell ved Veggli i Numedal. Der tar han og sønnen, Amund Lundteigen, i mot ungdom som via Natur og Ungdom og Norsk Bondelag søker seg til en arbeidssommerferie på  bondegårder. To av dem er Øystein Sandve (21) og Bethany Forseth-Reichberg (20). Med på setra er også Jon og barnebarnet Julie.

På oppdrag for Vårt Land.

—————————————————————————————————————————————————-

Fredrikstad, juli 2016. Surpresa Sithole, predrikant fra Mosambikk besøkte Sommer Oase, et kristent stevne. Den karismatiske predikanten er kontroversiell fordi han blant annet hevder å ha vekket folk til live. Bilder tatt i oppdrag for Vårt Land.

Fredrikstad 14.07.2016 Oase 2016. Lederskapet, med leder Gjermund Eikli, har til årets sommerleir invitert den omstridte pastoren Surpresa Sithole. Pastoren fra Mosambikk hevder han kan vekke folk til live igjen. Han holdt flere taler og seminarer under sommerstevnet i Fredrikstad. FOTO: JOAKIM S. ENGER

Fredrikstad 14.07.2016 Oase 2016. Lederskapet, med leder Gjermund Eikli, har til årets sommerleir invitert den omstridte pastoren Surpresa Sithole. Pastoren fra Mosambikk hevder han kan vekke folk til live igjen. Han holdt flere taler og seminarer under sommerstevnet i Fredrikstad. FOTO: JOAKIM S. ENGER

Fredrikstad 14.07.2016 Oase 2016. Lederskapet, med leder Gjermund Eikli, har til årets sommerleir invitert den omstridte pastoren Surpresa Sithole. Pastoren fra Mosambikk hevder han kan vekke folk til live igjen. Han holdt flere taler og seminarer under sommerstevnet i Fredrikstad. FOTO: JOAKIM S. ENGER

Fredrikstad 14.07.2016 Oase 2016. Lederskapet, med leder Gjermund Eikli, har til årets sommerleir invitert den omstridte pastoren Surpresa Sithole. Pastoren fra Mosambikk hevder han kan vekke folk til live igjen. Han holdt flere taler og seminarer under sommerstevnet i Fredrikstad. FOTO: JOAKIM S. ENGER

Fredrikstad 14.07.2016 Oase 2016. Lederskapet, med leder Gjermund Eikli, har til årets sommerleir invitert den omstridte pastoren Surpresa Sithole. Pastoren fra Mosambikk hevder han kan vekke folk til live igjen. Han holdt flere taler og seminarer under sommerstevnet i Fredrikstad. FOTO: JOAKIM S. ENGER

Fredrikstad 14.07.2016 Oase 2016. Lederskapet, med leder Gjermund Eikli, har til årets sommerleir invitert den omstridte pastoren Surpresa Sithole. Pastoren fra Mosambikk hevder han kan vekke folk til live igjen. Han holdt flere taler og seminarer under sommerstevnet i Fredrikstad. FOTO: JOAKIM S. ENGER

Fredrikstad 14.07.2016 Oase 2016. Lederskapet, med leder Gjermund Eikli, har til årets sommerleir invitert den omstridte pastoren Surpresa Sithole. Pastoren fra Mosambikk hevder han kan vekke folk til live igjen. Han holdt flere taler og seminarer under sommerstevnet i Fredrikstad. FOTO: JOAKIM S. ENGER

Fredrikstad 14.07.2016 Oase 2016. Lederskapet, med leder Gjermund Eikli, har til årets sommerleir invitert den omstridte pastoren Surpresa Sithole. Pastoren fra Mosambikk hevder han kan vekke folk til live igjen. Han holdt flere taler og seminarer under sommerstevnet i Fredrikstad. FOTO: JOAKIM S. ENGER

Fredrikstad 14.07.2016 Oase 2016. Lederskapet, med leder Gjermund Eikli, har til årets sommerleir invitert den omstridte pastoren Surpresa Sithole. Pastoren fra Mosambikk hevder han kan vekke folk til live igjen. Han holdt flere taler og seminarer under sommerstevnet i Fredrikstad. FOTO: JOAKIM S. ENGER

Fredrikstad 14.07.2016 Oase 2016. Lederskapet, med leder Gjermund Eikli, har til årets sommerleir invitert den omstridte pastoren Surpresa Sithole. Pastoren fra Mosambikk hevder han kan vekke folk til live igjen. Han holdt flere taler og seminarer under sommerstevnet i Fredrikstad. FOTO: JOAKIM S. ENGER

Oslo, juni 2016. Fritidserklæringen signeres – Felles innsats for fritidsaktivitet til alle barn. Statsminister Erna Solberg (H) signerte avtalen og spiste is med barna. Abid Q. Raja (V) var også til stede.

Oslo 07.06.2016. Fritidserklæringen signeres - Felles innsats for fritidsaktivitet til alle barn. Kommunene, frivilligheten og staten går sammen om en felles innsats for at alle barn, uavhengig av foreldrenes sosiale og økonomiske situasjon, skal få mulighet til å delta i én organisert fritidsaktivitet jevnlig. Disse signerte avtalen: Statsminister Erna Solberg (H), barne- og likestillingsminister Solveig Horne (FrP), kulturminister Linda Cathrine Hofstad Helleland (H), kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner (H), statssekretær Thor Kleppen Sættem (H) i Arbeids- og sosialdepartementet, Organisasjonene ved: KS, Frivillighet Norge, Norges idrettsforbund, olympiske og paralympiske komité (NIF), Landsrådet for Norges barne- og ungdomsorganisasjoner (LNU), Nasjonal dugnad mot fattigdom og utenforskap for barn og ungdom ved organisasjonene Redd Barna, Røde Kors, KFUK-KFUM, Kirkens bymisjon, Frelsesarmeen og Voksne for barn. Stortingsrepresentantene Kjell Ingolf Ropstad (KrF) og Abid Q. Raja (V) var også til stede. FOTO: JOAKIM S. ENGER

Oslo 07.06.2016. Fritidserklæringen signeres - Felles innsats for fritidsaktivitet til alle barn. Kommunene, frivilligheten og staten går sammen om en felles innsats for at alle barn, uavhengig av foreldrenes sosiale og økonomiske situasjon, skal få mulighet til å delta i én organisert fritidsaktivitet jevnlig. Disse signerte avtalen: Statsminister Erna Solberg (H), barne- og likestillingsminister Solveig Horne (FrP), kulturminister Linda Cathrine Hofstad Helleland (H), kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner (H), statssekretær Thor Kleppen Sættem (H) i Arbeids- og sosialdepartementet, Organisasjonene ved: KS, Frivillighet Norge, Norges idrettsforbund, olympiske og paralympiske komité (NIF), Landsrådet for Norges barne- og ungdomsorganisasjoner (LNU), Nasjonal dugnad mot fattigdom og utenforskap for barn og ungdom ved organisasjonene Redd Barna, Røde Kors, KFUK-KFUM, Kirkens bymisjon, Frelsesarmeen og Voksne for barn. Stortingsrepresentantene Kjell Ingolf Ropstad (KrF) og Abid Q. Raja (V) var også til stede. FOTO: JOAKIM S. ENGER

Oslo 07.06.2016. Fritidserklæringen signeres - Felles innsats for fritidsaktivitet til alle barn. Kommunene, frivilligheten og staten går sammen om en felles innsats for at alle barn, uavhengig av foreldrenes sosiale og økonomiske situasjon, skal få mulighet til å delta i én organisert fritidsaktivitet jevnlig. Disse signerte avtalen: Statsminister Erna Solberg (H), barne- og likestillingsminister Solveig Horne (FrP), kulturminister Linda Cathrine Hofstad Helleland (H), kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner (H), statssekretær Thor Kleppen Sættem (H) i Arbeids- og sosialdepartementet, Organisasjonene ved: KS, Frivillighet Norge, Norges idrettsforbund, olympiske og paralympiske komité (NIF), Landsrådet for Norges barne- og ungdomsorganisasjoner (LNU), Nasjonal dugnad mot fattigdom og utenforskap for barn og ungdom ved organisasjonene Redd Barna, Røde Kors, KFUK-KFUM, Kirkens bymisjon, Frelsesarmeen og Voksne for barn. Stortingsrepresentantene Kjell Ingolf Ropstad (KrF) og Abid Q. Raja (V) var også til stede. FOTO: JOAKIM S. ENGER

Oslo 07.06.2016. Fritidserklæringen signeres - Felles innsats for fritidsaktivitet til alle barn. Kommunene, frivilligheten og staten går sammen om en felles innsats for at alle barn, uavhengig av foreldrenes sosiale og økonomiske situasjon, skal få mulighet til å delta i én organisert fritidsaktivitet jevnlig. Disse signerte avtalen: Statsminister Erna Solberg (H), barne- og likestillingsminister Solveig Horne (FrP), kulturminister Linda Cathrine Hofstad Helleland (H), kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner (H), statssekretær Thor Kleppen Sættem (H) i Arbeids- og sosialdepartementet, Organisasjonene ved: KS, Frivillighet Norge, Norges idrettsforbund, olympiske og paralympiske komité (NIF), Landsrådet for Norges barne- og ungdomsorganisasjoner (LNU), Nasjonal dugnad mot fattigdom og utenforskap for barn og ungdom ved organisasjonene Redd Barna, Røde Kors, KFUK-KFUM, Kirkens bymisjon, Frelsesarmeen og Voksne for barn. Stortingsrepresentantene Kjell Ingolf Ropstad (KrF) og Abid Q. Raja (V) var også til stede. FOTO: JOAKIM S. ENGER

Oslo, 2016. Kebba Secka, leder Islamsk Råd.

Oslo 14.06.2016 Kebba Secka, midlertidig leder i Islamsk Råd. Her fotografert i en Moske på Grønland i Oslo. FOTO: JOAKIM S. ENGER

Maran Ata stevne, Seljord 2010.

14_nyh_Maran_ata08

Internasjonal dag, Skien 2012.

11_NYH_internasjonaldag03

Ku i gjødselkummen, bonden hoppa uti for å redde. Skien 2011.vask3 10_NYH_ku06

Tett trafikk og snøvær. E18 fra Asker og inn mot Oslo. Snofall009

Verdenskongen og medlajekongen, Thor Willy Nystrand, er på plass ved dåp av skip i Brevik. Hanne Krogh hilser på. Porsgrunn 2011.31_NYH_Skipsdaap02

Prest, Arild Strand, har fått jobb som sokneprest i Nordland og startet et seilas på tre uker fra Porgrunn og nordover til Rødøy, 2010.21_nyh_seileprest01

Himalayaparken ved Skien fritidspark. Hinderløype for store og små. Her får 3-åringene Fabian (rød t-skjorte) og Leander instruksjoner om hvordan de skal bruke sikkerhetsutstyret. Instruktør er Carine Nilsen.17_nyh_himalaya09

Rånere på Notodden, 2012.

Raanere1 Raanere2 Raanere3 Raanere4 Raanere5 Raanere6 Raanere7

Verdenskongen eller medaljekongen som han også blir kalt, Thor Willy Nystrand er alltid på plass der det skjer. Her er han på plass i Brevik i 2010 da den thailandske prinsessen var på besøk.Hio_Bok_JSEnger11

Kogge-race i Kragerø 2014.21_NYH_Koggrace048 21_NYH_Koggrace025 21_NYH_Koggrace024 21_NYH_Koggrace020

Flom i Krogstadelva utenfor Drammen, 2007.

alle20070704-053Dagliglivet i fjøset. Oslo 2007.

Fjos29 Fjos11

Prins Sverre Magnus ble døpt i slottskapellet i 2006. Dronning Sonja bar ham til døpefonten. Prins_daap00032