Politikk og næringsliv

Senterpartiets leder, Trygve Slagsvold Vedum, tar en sommerprat med Vårt Land og forbereder seg til høstens valg.

For Vårt Land, juni 2017.


Kommunene på Fosen i Trøndelag kan bli tvangssammenslått. Åfjord er en av kommunene. Under kommunestyret ble det debatt.

For Kommunal Rapport, mars 2017.

Fra venstre, Roy Jonny Larsen, Geir Berdahl, Jon Husdal varaordfører (stående bak) og Hilde Blix.

Ordfører Vibeke Stjern (Ap) og Rådmann Per Johansen.


 

Trond Giske på besøk i Porsgrunn for å holde 1. mai-talen. 2012. For Varden. 02_NYH_Giske12

Kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner (H) inviterte alle fylkesordførerne til en kontaktkonferanse i Oslo for å snakke om ny kommune og regionstruktur. Oslo 2015, for Kommunal Rapport.

Kontaktkonferanse_JSEnger003 Kontaktkonferanse_JSEnger010 Kontaktkonferanse_JSEnger029 Kontaktkonferanse_JSEnger045 Kontaktkonferanse_JSEnger041 Kontaktkonferanse_JSEnger050Regjeringsskifte høsten 2013. Den rød-grønne regjeringen med Jens Stoltenberg i spissen gikk av og den blå-blå regjeringen styrt av Erna Solberg tiltrådte i Kongen i statsråd. For Varden.17_NYH_NyRegjering02 17_NYH_NyRegjering03 17_NYH_NyRegjering07 17_NYH_NyRegjering11 17_NYH_NyRegjering18 17_NYH_NyRegjering21 17_NYH_NyRegjering24 17_NYH_NyRegjering26 17_NYH_NyRegjering34 17_NYH_NyRegjering45

Jens Stoltenberg, tidligere statsminister (Ap) har bått mye ut og inn av sorte biler. Her fra Asker i 2011. For Budstikka.Concedo002

Valget i 2009. FrP-leder Siv Jensen på frierferd ved et eldresenter og et kjøpesenter i Oslo. For Kommunal Rapport. frp-ammerud2 frp-ammerud4 frp-guttapalinderud frp-linderud4

De nye NAV-kontorene vil kunne møte brukerne på en ny og helhetlig måte, sier arbeids- og inkluderingsminister Bjarne Håkon Hanssen. Her under åpningen av NAV kontoret i Oslo. Statsråden skjøt i gang tandemløpet som skal tråkkes rundt i Norge med en statlig og en kommunal medarbeider frem til 2010. Foran på sykkelen er arbeids og velferdsdirektør Tor Saglie og bak er nestleder i KS, Odd Arild Kvaløy. Oslo 2006. For Avisenes nyhetsbyrå, ANB.NAV2

Kommunene Gjerstad og Vegårdshei holder på en gammel tradisjon. En gang i året møtes politikerne til et skytestevne. Her er ordførerne Maya Twedt Berli (Vegårdshei) og ordfører Rune Hagestrand (Gjerstad) i duell.
 For Kommunal Rapport.ordforere-skyting

E18 gjennom Bamble i Telemark har vært åsted for mange dødsulykker. Og det vil lokalpolitikerne ha slutt på. De inviterte blant andre stortingspolitikerne Bård Hoksrud og Knut Arild Hareide med på en sykkelturlangs den farlige veien. For Varden.Sykkel2 Sykkel3

Kommunestyremøte på Voss, 2014. For Kommunal Rapport.Voss_JSEnger025