Uten Sandvika Storsenter ville Sandvika knapt eksistert, mener Olav Thon (95). Nå er shoppinggiganten 25 år. – Selv motstanderne av senteret må innrømme at uten kjøpesenteret hadde Sandvika knapt eksistert. Sandvika ville vært en kommunal administrasjonsby, sa Olav Thon til Budstikka tidligere denne uka. • Sist torsdag var det storslått feiring av senterets 25 år. Olav Thon kom til feiringen sammen med samboeren Sissel Berdal Haga. Senterleder Kathrine Ingerø, ordfører Lisbeth Hammer Krogh, forretningsmann Atle Brynestad, Per Bruu som har hatt butikk på senteret siden starten og Jesper Brandt fra Danmark som har siste butikk inn i senteret med kjeden Normal var alle på plass for å feire dagen, i tillegg til mange andre senterglade mennesker.

Uten Sandvika Storsenter ville Sandvika knapt eksistert, mener Olav Thon (95). Nå er shoppinggiganten 25 år. – Selv motstanderne av senteret må innrømme at uten kjøpesenteret hadde Sandvika knapt eksistert. Sandvika ville vært en kommunal administrasjonsby, sa Olav Thon til Budstikka tidligere denne uka. • Sist torsdag var det storslått feiring av senterets 25 år. Olav Thon kom til feiringen sammen med samboeren Sissel Berdal Haga. Senterleder Kathrine Ingerø, ordfører Lisbeth Hammer Krogh, forretningsmann Atle Brynestad,  Per Bruu som har hatt butikk på senteret siden starten og Jesper Brandt fra Danmark som har siste butikk inn i senteret med kjeden Normal var alle på plass for å feire dagen, i tillegg til mange andre senterglade mennesker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.