Med en stjålet seilbåt kjørte den berusede mannen båten på grunn. Like etter begynte båten å brenne, men da hjelpen kom satte mannen seg til motverge. Politi, brannvesen, redningsskøyte og ambulanse rykket ut til hendelsen på Snarøya i Bærum torsdag morgen. #fullmannibåt #bærum #snarøya #seilbåt #politi #brannvesen #redningsskøyta #askerogbærum #askerogbærumbrannvesen #abbv #obre Norge #norway #budstikka @budstikka

Med en stjålet seilbåt kjørte den berusede mannen båten på grunn. Like etter begynte båten å brenne, men da hjelpen kom satte mannen seg til motverge. Politi, brannvesen, redningsskøyte og ambulanse rykket ut til hendelsen på Snarøya i Bærum torsdag morgen. #fullmannibåt #bærum #snarøya #seilbåt #politi #brannvesen #redningsskøyta #askerogbærum #askerogbærumbrannvesen #abbv #obre Norge #norway #budstikka @budstikka

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.