Klarer du deg i 72 timer?Høsten 2018 fikk alle brosjyren «du er en del av Norges beredskap» i posten, der myndighetene ba alle ta grep for å klare seg i minst tre dager, eller 72 timer. Mike, Ingrid og Robert er alle forberedt. Er du? Hva gjør du hvis strømmen blir borte i flere dager? Vannet er forurenset eller avstengt. Mobilnettet slutter å fungere.Journalist Mailiz de Ramecourt og jeg har laget reportasje for Budstikka som kan leses i dagens (lørdag) avis. @budstikka

Klarer du deg i 72 timer?Høsten 2018 fikk alle brosjyren «du er en del av Norges beredskap» i posten, der myndighetene ba alle ta grep for å klare seg i minst tre dager, eller 72 timer. Mike, Ingrid og Robert er alle forberedt. Er du? Hva gjør du hvis strømmen blir borte i flere dager? Vannet er forurenset eller avstengt. Mobilnettet slutter å fungere.Journalist Mailiz de Ramecourt og jeg har laget reportasje for Budstikka som kan leses i dagens (lørdag) avis. @budstikka

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.