Det verste en mor kan oppleve. Nesten.Telefonen ringte fra ukjent nummer. Aleksandra trodde det var reklame og svarte ikke. Så googlet hun. Og fikk sjokk. Siste søndag i vinterferien: 24. februar 2019. Datoen har brent seg fast i minnet til Aleksandra Fredrikke Widuto. Det skulle vært en helt vanlig dag. Det ble ikke det. Hva som skjedde leser du i dagens Vårt Land. Lars Gilberg 📸 Joakim S. Enger

Det verste en mor kan oppleve. Nesten.Telefonen ringte fra ukjent nummer. Aleksandra trodde det var reklame og svarte ikke. Så googlet hun. Og fikk sjokk. Siste søndag i vinterferien: 24. februar 2019. Datoen har brent seg fast i minnet til Aleksandra Fredrikke Widuto. Det skulle vært en helt vanlig dag. Det ble ikke det. Hva som skjedde leser du i dagens Vårt Land.  Lars Gilberg 📸 Joakim S. Enger

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.