Et stykke forbi huset hans og inn i hagen til Tor Åge Bringsværd står en grensestein, og bak den ligger et enda lite hus. Det er her Bringsværd jobber. Det er hit han pendler, som han sier, over grensa mellom Hølen og Son. Hvis han går mellom de to husene nattestid, kan han se stjernehimmelen. Og han kan pisse bak huset. Sånne gleder har man ikke i hovedstaden. Les intervjuet med forfatteren i fredagens Bøker i Vårt Land. ️ Live Lund 📸 Joakim S. Enger

Et stykke forbi huset hans og inn i hagen til Tor Åge Bringsværd står en grensestein, og bak den ligger et enda lite hus. Det er her Bringsværd jobber. Det er hit han pendler, som han sier, over grensa mellom Hølen og Son. Hvis han går mellom de to husene nattestid, kan han se stjernehimmelen. Og han kan pisse bak huset. Sånne gleder har man ikke i hovedstaden. Les intervjuet med forfatteren i fredagens Bøker i Vårt Land. ️ Live Lund 📸 Joakim S. Enger

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.