Hvalstrandfestivalen i Asker. Fredag var blant andre Erik og Kriss, Pasha, Moyka, deLillos, Postgirobygget og The September When på scenen. Se konsertanmeldelser, reportasjer og bildeserier på budstikka.no. Følg med på nett i kveld for dag 2 av festivalen. #hvalstrandfestivalen #asker #festival #budstikka #hvalstrandfestivalen2019 #asker #norge #norway #postgirobygget #delillos #pasha #moyka #erikogkriss #theseptemberwhen

Hvalstrandfestivalen i Asker. Fredag var blant andre Erik og Kriss, Pasha, Moyka, deLillos, Postgirobygget og The September When på scenen. Se konsertanmeldelser, reportasjer og bildeserier på budstikka.no. Følg med på nett i kveld for dag 2 av festivalen. #hvalstrandfestivalen #asker #festival #budstikka #hvalstrandfestivalen2019 #asker #norge #norway #postgirobygget #delillos #pasha #moyka #erikogkriss #theseptemberwhen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.