Fem kommuner blir til én. Indre Østfold kommunes nye ordfører blir trolig Saxe Frøshaug fra Senterpartiet. Med seg får han kanskje Kathrine H. Hansen fra Arbeiderpartiet. Hun håper på et grønnere Indre Østfold og sønnen var kledd i grønn lue. Men Ap gjorde ikke et godt valg, og Yngve Hågensen og hans partifeller jublet ikke nevneverdig i Askim kulturhus mandag kveld. •••••#kommunevalg2019 #kommunevalg #valg #askim #spydeberg #eidsberg #hobøl #trøgstad #indreøstfold #politikk #politikere #valgvake #kommunalpolitikk #kommunalrapport #lokaldemokrati #demokrati #viken #østfold #norge #norway #arbeiderpartiet #senterpartiet #lokalvalg @kommunalrapport

Fem kommuner blir til én. Indre Østfold kommunes nye ordfører blir trolig Saxe Frøshaug fra Senterpartiet. Med seg får han kanskje Kathrine H. Hansen fra Arbeiderpartiet. Hun håper på et grønnere Indre Østfold og sønnen var kledd i grønn lue. Men Ap gjorde ikke et godt valg, og Yngve Hågensen og hans partifeller jublet ikke nevneverdig i Askim kulturhus mandag kveld. •••••#kommunevalg2019 #kommunevalg #valg #askim #spydeberg #eidsberg #hobøl #trøgstad #indreøstfold #politikk #politikere #valgvake #kommunalpolitikk #kommunalrapport #lokaldemokrati #demokrati #viken #østfold #norge #norway #arbeiderpartiet #senterpartiet #lokalvalg @kommunalrapport

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.