Dette er Bob The Goth. Jeg er så heldig som får være med på workshop i portrettfotografering i Hackney, London, arrangert av Jørn Tomter og Nina Rangøy. Gøy å prøve noe nytt og utfordre seg selv, som her med studiofotografering.#bobthegoth #bob #homerton #hackney #london #workshop #photoworkshop #portrait #portraitphotography #portrett #portrettfotografi #portrettfotograf #portraitphotographer #face #faces #piercing #tattoo #tattoos

Dette er Bob The Goth. Jeg er så heldig som får være med på workshop i portrettfotografering i Hackney, London, arrangert av Jørn Tomter og Nina Rangøy. Gøy å prøve noe nytt og utfordre seg selv, som her med studiofotografering.#bobthegoth #bob #homerton #hackney #london #workshop #photoworkshop #portrait #portraitphotography #portrett #portrettfotografi #portrettfotograf #portraitphotographer #face #faces #piercing #tattoo #tattoos

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.