– Dette er fantastisk. Jeg er både rørt og beveget av alle de flotte ordene. Det er nesten helt uvirkelig. Nærmere å være i sin egen begravelse kommer man vel ikke, sa Tor Åge Bringsværd etter å ha sittet og hørt på et titalls talere hylle ham. I dag, lørdag, fyller den folkekjære forfatteren 80 år. Siden hans første bok, som kom ut for over 50 år siden, har han navnet sitt på bortimot 700 utgivelser. Tidligere i uka ble han feiret i Oslo av venner, kolleger og familie, og på kaka var selvsagt Ruffen.I dag feirer han sammen med nærmeste familie, som han har tatt med hjem til fødebyen Skien.Intervjuet med jubilanten leser du på varden.no. //////#torågebringsværd #ruffen #80år #tåb80 #gyldendal #skien #forfatter #varden #avisavarden #vardentelemark @vardentelemark

– Dette er fantastisk. Jeg er både rørt og beveget av alle de flotte ordene. Det er nesten helt uvirkelig. Nærmere å være i sin egen begravelse kommer man vel ikke, sa Tor Åge Bringsværd etter å ha sittet og hørt på et titalls talere hylle ham. I dag, lørdag, fyller den folkekjære forfatteren 80 år. Siden hans første bok, som kom ut for over 50 år siden, har han navnet sitt på bortimot 700 utgivelser. Tidligere i uka ble han feiret i Oslo av venner, kolleger og familie, og på kaka var selvsagt Ruffen.I dag feirer han sammen med nærmeste familie, som han har tatt med hjem til fødebyen Skien.Intervjuet med jubilanten leser du på varden.no. //////#torågebringsværd #ruffen #80år #tåb80 #gyldendal #skien #forfatter #varden #avisavarden #vardentelemark @vardentelemark

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.