Åndenes avmakt

Åndenes avmakt

Kirkens motstand mot nyåndeligheten som vokste frem på 70-tallet, fikk mange til å tro de må velge mellom risten tro og egne, åndelige erfaringer. Flere valgte bort kirken.

Ek Ång Kar, Sat Naam, Siri-Wa-he Guru

(En skaper har skapt dette skaperverket, Sannheten er Hans navn, Ubeskrivelig stor er Han ubegrensede visdom)… (fra Aquarian Sadhana Mantraer)

Bilder fra Kundalini-yoga og fra workshop i Reiki, en japansk healingmetode fra 1922. Reportasje om nyåndelighet i Vårt Land som en del av et maktliste-prosjekt som ble publisert i oktober 2016.

Kundalini Yoga Skolen, Senter for bevegelse, helse & bevissthet i Oslo. Bilder til hovedsak i Vårt Land. Journalist: Vilde Blix Huseby FOTO: JOAKIM S. ENGER --- Bildet er kun til bruk i Vårt Land, nett og papiravis. Bildet kan ikke gis bort eller videreselges til tredjepart uten etter avtale med fotografen. Bildet skal alltid, uansett bruk, krediteres med FOTO: JOAKIM S. ENGER Manglende byline, helt eller delvis, vil føre til estra gebyr. ---

Kundalini Yoga Skolen, Senter for bevegelse, helse & bevissthet i Oslo. Bilder til hovedsak i Vårt Land. Journalist: Vilde Blix Huseby FOTO: JOAKIM S. ENGER --- Bildet er kun til bruk i Vårt Land, nett og papiravis. Bildet kan ikke gis bort eller videreselges til tredjepart uten etter avtale med fotografen. Bildet skal alltid, uansett bruk, krediteres med FOTO: JOAKIM S. ENGER Manglende byline, helt eller delvis, vil føre til estra gebyr. ---

Kundalini Yoga Skolen, Senter for bevegelse, helse & bevissthet i Oslo. Bilder til hovedsak i Vårt Land. Journalist: Vilde Blix Huseby FOTO: JOAKIM S. ENGER --- Bildet er kun til bruk i Vårt Land, nett og papiravis. Bildet kan ikke gis bort eller videreselges til tredjepart uten etter avtale med fotografen. Bildet skal alltid, uansett bruk, krediteres med FOTO: JOAKIM S. ENGER Manglende byline, helt eller delvis, vil føre til estra gebyr. ---

Kundalini Yoga Skolen, Senter for bevegelse, helse & bevissthet i Oslo. Bilder til hovedsak i Vårt Land. Journalist: Vilde Blix Huseby FOTO: JOAKIM S. ENGER --- Bildet er kun til bruk i Vårt Land, nett og papiravis. Bildet kan ikke gis bort eller videreselges til tredjepart uten etter avtale med fotografen. Bildet skal alltid, uansett bruk, krediteres med FOTO: JOAKIM S. ENGER Manglende byline, helt eller delvis, vil føre til estra gebyr. ---

Kundalini Yoga Skolen, Senter for bevegelse, helse & bevissthet i Oslo. Bilder til hovedsak i Vårt Land. Journalist: Vilde Blix Huseby FOTO: JOAKIM S. ENGER --- Bildet er kun til bruk i Vårt Land, nett og papiravis. Bildet kan ikke gis bort eller videreselges til tredjepart uten etter avtale med fotografen. Bildet skal alltid, uansett bruk, krediteres med FOTO: JOAKIM S. ENGER Manglende byline, helt eller delvis, vil føre til estra gebyr. ---

Kundalini Yoga Skolen, Senter for bevegelse, helse & bevissthet i Oslo. Bilder til hovedsak i Vårt Land. Journalist: Vilde Blix Huseby FOTO: JOAKIM S. ENGER --- Bildet er kun til bruk i Vårt Land, nett og papiravis. Bildet kan ikke gis bort eller videreselges til tredjepart uten etter avtale med fotografen. Bildet skal alltid, uansett bruk, krediteres med FOTO: JOAKIM S. ENGER Manglende byline, helt eller delvis, vil føre til estra gebyr. ---

Kundalini Yoga Skolen, Senter for bevegelse, helse & bevissthet i Oslo. Bilder til hovedsak i Vårt Land. Journalist: Vilde Blix Huseby FOTO: JOAKIM S. ENGER --- Bildet er kun til bruk i Vårt Land, nett og papiravis. Bildet kan ikke gis bort eller videreselges til tredjepart uten etter avtale med fotografen. Bildet skal alltid, uansett bruk, krediteres med FOTO: JOAKIM S. ENGER Manglende byline, helt eller delvis, vil føre til estra gebyr. ---

Kundalini Yoga Skolen, Senter for bevegelse, helse & bevissthet i Oslo. Bilder til hovedsak i Vårt Land. Journalist: Vilde Blix Huseby FOTO: JOAKIM S. ENGER --- Bildet er kun til bruk i Vårt Land, nett og papiravis. Bildet kan ikke gis bort eller videreselges til tredjepart uten etter avtale med fotografen. Bildet skal alltid, uansett bruk, krediteres med FOTO: JOAKIM S. ENGER Manglende byline, helt eller delvis, vil føre til estra gebyr. ---

Kundalini Yoga Skolen, Senter for bevegelse, helse & bevissthet i Oslo. Bilder til hovedsak i Vårt Land. Journalist: Vilde Blix Huseby FOTO: JOAKIM S. ENGER --- Bildet er kun til bruk i Vårt Land, nett og papiravis. Bildet kan ikke gis bort eller videreselges til tredjepart uten etter avtale med fotografen. Bildet skal alltid, uansett bruk, krediteres med FOTO: JOAKIM S. ENGER Manglende byline, helt eller delvis, vil føre til estra gebyr. ---

Oslo 02.06.2016. Liv Seiff er Reiki-mester og holder reiki-workshops i Oslo og i Nittedal. Her fra workshopen i Møllergata i Oslo i juni. Lucas Benjaminsen (stripete genser med blå jakke), David Michael Ernest Boudville (mørkt hår i hestehale), Satyam (blå t-shirt) og Christine er noen av deltakerne. FOTO: JOAKIM S. ENGER

Oslo 02.06.2016. Liv Seiff er Reiki-mester og holder reiki-workshops i Oslo og i Nittedal. Her fra workshopen i Møllergata i Oslo i juni. Lucas Benjaminsen (stripete genser med blå jakke), David Michael Ernest Boudville (mørkt hår i hestehale), Satyam (blå t-shirt) og Christine er noen av deltakerne. FOTO: JOAKIM S. ENGER

Oslo 02.06.2016. Liv Seiff er Reiki-mester og holder reiki-workshops i Oslo og i Nittedal. Her fra workshopen i Møllergata i Oslo i juni. Lucas Benjaminsen (stripete genser med blå jakke), David Michael Ernest Boudville (mørkt hår i hestehale), Satyam (blå t-shirt) og Christine er noen av deltakerne. FOTO: JOAKIM S. ENGER

Oslo 02.06.2016. Liv Seiff er Reiki-mester og holder reiki-workshops i Oslo og i Nittedal. Her fra workshopen i Møllergata i Oslo i juni. Lucas Benjaminsen (stripete genser med blå jakke), David Michael Ernest Boudville (mørkt hår i hestehale), Satyam (blå t-shirt) og Christine er noen av deltakerne. FOTO: JOAKIM S. ENGER

Oslo 02.06.2016. Liv Seiff er Reiki-mester og holder reiki-workshops i Oslo og i Nittedal. Her fra workshopen i Møllergata i Oslo i juni. Lucas Benjaminsen (stripete genser med blå jakke), David Michael Ernest Boudville (mørkt hår i hestehale), Satyam (blå t-shirt) og Christine er noen av deltakerne. FOTO: JOAKIM S. ENGER

Oslo 02.06.2016. Liv Seiff er Reiki-mester og holder reiki-workshops i Oslo og i Nittedal. Her fra workshopen i Møllergata i Oslo i juni. Lucas Benjaminsen (stripete genser med blå jakke), David Michael Ernest Boudville (mørkt hår i hestehale), Satyam (blå t-shirt) og Christine er noen av deltakerne. FOTO: JOAKIM S. ENGER

Oslo 02.06.2016. Liv Seiff er Reiki-mester og holder reiki-workshops i Oslo og i Nittedal. Her fra workshopen i Møllergata i Oslo i juni. Lucas Benjaminsen (stripete genser med blå jakke), David Michael Ernest Boudville (mørkt hår i hestehale), Satyam (blå t-shirt) og Christine er noen av deltakerne. FOTO: JOAKIM S. ENGER

Oslo 02.06.2016. Liv Seiff er Reiki-mester og holder reiki-workshops i Oslo og i Nittedal. Her fra workshopen i Møllergata i Oslo i juni. Lucas Benjaminsen (stripete genser med blå jakke), David Michael Ernest Boudville (mørkt hår i hestehale), Satyam (blå t-shirt) og Christine er noen av deltakerne. FOTO: JOAKIM S. ENGER