Cathsworts Road, Hackney London: Robert Sanderson er 81 år og bor i bobil sammen med kona og hunden Fluffy. Robert har bodd i bobilen en stund. Det gir han frihet til å reise rundt når han vil, både i London, men også ute på landeveien.— Vi trives godt med å bo slik. Robert får mye tid til å tenke i bilen.— Faren min var i militæret under krigen. Da han kom hjem snakket han varmt om at Europa måtte inn i et samarbeid. Stå sterkere sammen. Jeg synes ikke mye om dagens politikere og de dumme lovene. Vi må ikke forlate EU. Det vil bli veldig trist for veldig mange, sier Robert. — Jeg vil ikke miste mitt EU-borgerskap!— Fortell alle vennene dine i Norge at slettes ikke alle briter vil ut av EU. Vi er ikke alle dumme.

Cathsworts Road, Hackney London: Robert Sanderson er 81 år og bor i bobil sammen med kona og hunden Fluffy. Robert har bodd i bobilen en stund. Det gir han frihet til å reise rundt når han vil, både i London, men også ute på landeveien.— Vi trives godt med å bo slik. Robert får mye tid til å tenke i bilen.— Faren min var i militæret under krigen. Da han kom hjem snakket han varmt om at Europa måtte inn i  et samarbeid. Stå sterkere sammen. Jeg synes ikke mye om dagens politikere og de dumme lovene. Vi må ikke forlate EU. Det vil bli veldig trist for veldig mange, sier Robert. — Jeg vil ikke miste mitt EU-borgerskap!— Fortell alle vennene dine i Norge at slettes ikke alle briter vil ut av EU. Vi er ikke alle dumme.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.