Hat trenger motstand! I går var det en lysmarkering i Oslo for å markere avstand fra rasisme og høyreekstremisme, og minnes de som er blitt drept på grunn av sin hudfarge. For to måneder siden ble 17 år gamle Johanne Ihle-Hansen drept. I 2001 ble Benjamin Hermansen drept, og i 1999 ble Arve Beheim Karlsen drept. Alle tre ble drept på grunn av rasistiske holdninger fra drapsmennenes side. Rundt 1000 mennesker deltok i markering i går kveld. Blant dem Johannes venninne, Catarina Anabelle Redisch som holdt en appell.

Hat trenger motstand! I går var det en lysmarkering i Oslo for å markere avstand fra rasisme og høyreekstremisme, og minnes de som er blitt drept på grunn av sin hudfarge. For to måneder siden ble 17 år gamle Johanne Ihle-Hansen drept. I 2001 ble Benjamin Hermansen drept, og i 1999 ble Arve Beheim Karlsen drept. Alle tre ble drept på grunn av rasistiske holdninger fra drapsmennenes side. Rundt 1000 mennesker deltok i markering i går kveld. Blant dem Johannes venninne, Catarina Anabelle Redisch som holdt en appell.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.